Velkommen til Fanø Blokart!

Spørgsmål og svar:

Hvordan kører man:

Efter du har fået instruktion, får du lov til at køre på en mindre bane med to kegler, hvor du kører i 8 tal. Du lærer hurtig om vindretningen, køreretning og om at vende. Vi skal nok hjælpe dig, det er let og efter 10 minutter har du styr på det meste. Alt efter alder og hvor hurtig du bliver rutineret, må du køre længere og mere frit på stranden.

Hvor gammel skal man være:

Som udgangspunkt kan børn og unge køre fra ca. 10 års alderen (højde 135 cm) i let vind. Husk Fanø Blokart har en 2 sædet Blokart så de mindre også kan få en tur.

Kan der ske noget:

Sikkerheden har høj prioritet hos Fanø Blokart. Du skal køre med spændt sikkerhedssele og hjelm som du låner af os. Som med al anden færdsel gælder det, at man kører ansvarligt og tager hensyn til hinanden på stranden. Der er god plads på Fanø strand.

Vejrforhold:

Regn eller for meget vind betyder farlig kørsel og Blokart aktivitet vil da være aflyst. Optimal vind er 5 til 10 m/sek. Blæser det mere end 11 m/sek., aflyses aktiviteten. Vi prøver at finde et andet tidspunkt efter dit / jeres ønske.

Sikkerhed:

Du kører på ”eget ansvar”.  Er man under 18 år, er det forældre eller værge, der har ansvaret.

Kan man køre 2 i en Blokart:

Ja, Fanø Blokart har 1 Blokart “double sædet” som er til en voksen og et barn. To voksne er ikke tilladt.

Påklædning:

Tøj og sko som er praktisk og tåler at blive lidt beskidt. Ingen løsthængende tøjdele. Hvis stranden er våd, er der stænk af vådt sand.

Hvor må man køre:

Buggy området syd for Rindby som er afmærket til officielt område. Efter instruktion kører du på afgrænset bane i 8 tal for at opnå nødvendig rutine. Derefter køre du frit inden for de officielle områder.

Find os her:

Find os her!

Kontakt:

 

Tlf: +45 29 32 00 45

Email: info@fanoeblokart.dk

Rindby strand

6720 Fanø

Danmark

Videre til værktøjslinje